40% subsidie mogelijk op de Vector WD2.0 robot

Vector maairobot voor zonneparken
Tot 31 januari is er een regeling actief waarbij landbouw gerelateerde bedrijven met grote waarschijnlijkheid 40% subsidie op onze Vector (maai en/of schoffel) robot kunnen krijgen.
 
Klik hier voor een link naar de RVO website waar u alle details kunt lezen over deze pop3+ subsidie. In de bijlage treft u een lijst voor producten die in aanmerking komen voor subsidie.
 
Naast de pop3 subsidie bestaat er ook nog de Milieu Investeringsaftrek, deze kan naast de normale afschrijving, tot 45% van de investeringskosten extra van de winst worden afgetrokken. Dat houdt in dat de winst fiscaal gezien lager wordt en er dus minder winstbelasting hoeft te worden afgedragen. De investering moet dan voldoen aan de omschrijving zoals die wordt gehanteerd in de Milieulijst (zie bijlage). Via de infographic leest u welke subsidies er voor uw sector beschikbaar zijn. Ik kan me voor stellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Voor subsidie vragen adviseren wij u contact op te nemen met uw subsidieadviseur of via Pecu Nova subsidieadvies, telefonisch te bereiken via 0514-604925.

Klik hier voor alle details van de Vector WD2.0. De prijs van de basis autonome werktuigdrager is 80.000 euro ex.btw. Afhankelijk van uw wensen kunnen we de robot uitrusten met verwisselbare accu's, laadstations, ruw terrein of gazon maaidek, 1 of 2 palenmaaiers en eventueel een schoffelwerktuig.

Wij kunnen helaas niet garant staan voor het wel of niet toekennen van subsidie.